Půjčovna a bazar

Jiří KrsekAutor| 16.03.2020Datum vytvoření| 1741Počet zobrazení

Neustále se snažíme rozšiřovat portfolio produktů a služeb. Na konci února jsme vám představili nové pojízdné kompresory na pozinkované nádobě. Poslední změnu vám představujeme právě nyní.


Vlastně se nejedná o úplnou změnu. Již nějakou dobu avizujeme, že máme k dispozici řadu našich výrobků na půjčovně a v bazaru.

Nově jsme však připravili dvě samostatné sekce na našich stránkách, kde všechny tyto výrobky naleznete přehledně seřazené včetně veškerých technických informací a cenových podmínek. 

Půjčovnu naleznete na adrese https://www.inaircom.cz/pujcovna/MC1ST7RY632CE5EB a aktuálně tam je umístěno nejvíce šroubových kompresorů. Postupem času zde budou přibývat další výrobky v sekci úprava stlačeného vzduchu a především doplníme mnoho položek z oblasti pneumatického nářadí.

Produkty v sekci BAZAR budeme výrazněji doplňovat do konce března. V tento okamžik se o nabídce prosím informujte na telefonech  +420 377 981 000 (expedice), +420 377 970 701 (servis), případně na e-mailu: info@inaircom.cz .