Spolupráce s Bisnode

Jiří KrsekAutor| 18.06.2019Datum vytvoření| 1244Počet zobrazení

Naše společnost je na trhu již dlouho a dávno jsme pochopili, že spolupráce s nespolehlivými partnery je nebezpečná. Mnohdy se může jednat o poměrně velké částky, které mohou uváznout na zakázce ale i u dlouholetého partnera, který se dostane z řady důvodů do potíží. Proto jsme se letos rozhodli pro spolupráci s firmou Bisnode, která je jednou z čelních společností kontrolujících platební kázeň firem nejen na českém trhu. 

Společnost Bisnode čerpá data pro hodnocení firem z veřejných zdrojů (OR a podobně), kdy posuzuje výsledky hospodaření firem a začleňuje je do svých algoritmů hodnocení. Dalším zdrojem jsou obchodovatelná data v rámci bankovních institucí. V neposlední řadě pak posuzuje data, získávaná od poskytovatelů. Poskytovatelé tak získávají komplexní přehled o společnostech, se kterými spolupracují, nebo o spolupráci uvažují.

V rámci spolupráce s Bisnode Česká Republika, a.s., mohou být data související s platbou našich faktur předávána společnosti Bisnode Česká Republika, a.s., které může tato data včetně Vašich osobních údajů dále zpracovávat za účelem sledování a vyhodnocování platební disciplíny konkrétních podnikatelských subjektů. Jak vůči naší společnosti, tak vůči  Bisnode Česká Republika, a.s. můžete uplatnit veškerá práva, která Vám jako subjektu údajů náleží dle právních předpisů na ochranu osobních údajů. Více informací o společnosti  Bisnode Česká Republika, a.s. a jejím zpracování osobních údajů naleznete na www.bisnode.cz/privacy 

S daty, které slouží k naší ochraně, máme letité zkušenosti a osobně mohu spolupráci s  Bisnode Česká Republika, a.s. doporučit. Naše společnost je sama díky druhému nejvyššímu Bisnode skóringu AA držitelem certifikátu Registr solventních firem, a děláme vše proto, abychom tento skóring udrželi. Právě společnost Bisnode Česká Republika, a.s. nám v tom velmi pomáhá.

Za Inaircom s.r.o.

Jiří Krsek, jednatel společnosti