Setkání Nesuchyně

Jiří KrsekAutor| 20.06.2019Datum vytvoření| 899Počet zobrazení

Vážení obchodní přátelé.

Je to pár dní a my máme za sebou naše třetí setkání s obchodními partnery. Jak jsem psal již v úvodníku...nejen prací živ je člověk.

A proto jsme se před pár lety rozhodli k organizaci našeho prvního setkání s obchodními partnery. První setkání se neslo v duchu rybářské soutěže. Druhý ročník jsme pak zvolili aktivnější sport a zorganizovali turnaj v nohejbale. Tento ročník se nesl ve jménu plážového volejbalu, který si všichni (včetně fanoušků) náramně užili. 

Vše začalo obědem a důkladnou přípravou. Od 14:15 začaly první zápasy a rozjelo se velké klání. Přestože turnaj skončil kolem 17.hodiny, našla se ještě řada sportovních duší, které pokračovaly mimo soutěž. 

Kolem 19.hodiny jsme se krátce ohlédli za rokem 2018, vyhlásili nejlepší tři týmy odpoledního klání a po rautu se rozběhla zábava. kterou hudebně zajistil St.Johny se svojí kytarou. Jeho podmanivá hra a zpěv přiměly některé jedince, aby se aktivně zapojili. Zábava plynula až do pozdních nočních, nebo spíše brzkých ranních hodin, a na všech bylo patrné, že toto setkání splnilo svůj hlavní účel. Po roce se potkali lidé, kteří se během roku nemají šanci potkat. Někdo jen poslouchal, jiní probírali své všední i nevšední zážitky, a ve tvářích našich hostů se zračila spokojenost.

Děkuji vám všem, že jste vážili mnohdy dlouho cestu. Jsme rádi, že s námi spolupracujete a že vás můžeme alespoň jednou za rok odměnit jedním pohodovým dnem. Těšíme se, až se za rok opět v hojném počtu setkáme. Pro připomenutí akce jsem shrnul fotky do tohoto odkazu: Setkání s partnery Nesuchyně 2019

Přeji příjemné léto a díky, že jste s námi.

Za Inaircom s.r.o.,  Jiří Krsek